sd

– Agromens d.o.o. ovlašteni je uvoznik, distributer i serviser rasipača Rauch za Republiku Hrvatsku. Rauch je jedan od najpoznatijih europskih proizvođača rasipača mineralnog gnojiva. Rauch rasipače odlikuje vrhunska preciznost i iznimna jednostavnost kod podešavanje stroja.
– Osim svih kvaliteta koje posjeduju, rasipače Rauch su poznati po jedinstvenoj kombinaciji sporo rotirajućeg mješača gnojiva (17 okr/min) i brzo rotirajućih diskova (900 okr/min). Ta kombinacija nam osigurava savršenu preciznu i ravnu sliku raspodjele gnojiva sa širokim i sigurnim zonama preklapanja.
– Rauch u svojoj ponudi ima nošene i vučene rasipače.
– Od nošenih izdvajamo modele MDS i AXIS, sa različitim kapacitetima (od 600 do 3200 litara)
– Svaki rasipač dolazi standardno sa kardanom, hidrauličnim otvaranjem i zatvaranjem, zaštitnom mrežom u spremniku, reduktor u uljnoj kupci ne zahtijeva nikakvo održavanje, te blatobrani i LED elektrosignalizacija kod modela AXIS. Novi modeli rasipača Axis imaju dodatno pojačanu konstrukciju i još bolju zaštitu od prohrđavanja (na svaki rasipač se nanose 2 sloja zaštitne boje u prahu, te svaki rasipač prolazi dva puta kroz komoru za pečenje boje). Od dodatne opreme svaki rasipač može imati kompjuter Quantron za nadzor i podešavanje svih radnih operacija iz kabine traktora, Telimat – nadogradnja za precizno granično raspodjeljivanje gnojiva, cerada, transportni kotači, svjetla, povišice spremnika, te vaga 100 Hz koja 100 puta u sekundi važe i provjerava točnu količinu raspodjeljivanja gnojiva. Najnoviji model nošenih rasipača je Axis EMC – osigurava najkvalitetniju raspodjelu gnojiva na način da se količina gnojiva dozira neovisno na lijevom i desnom disku.
– Pored nošenih rasipača, Rauch u svojoj ponudi ima i nekoliko modela vučenih rasipača: model AGS 6036 je rasipač sa pneumatskom distribucijom gnojiva, čime spada u skupinu najtočnijih i najpreciznijih na tržištu. Pored modela AGS 6036, Rauch u svojoj ponudi ima 2 modela standardnih vučenih, TWS 7010 i Axent 100.1, koji je najnoviji model u ponudi strojeva Rauch.