EUROPSKI PROIZVOĐAČ

ROLMAKO

Agromens je ovlašteni uvoznik, distributer i serviser koji osigurava kvalitetan servis i brzu isporuku originalnih rezervnih dijelova za sve Rolmako strojeve.

Rolmako strojeve u cijeloj Europi koriste profesionalni poljoprivrednici, nadaleko su poznati po kvaliteti i inovativnosti, a podrazumijeva se da zadovoljavaju najstrože standarde. Najvažnije je da su se cijenom prilagodili našem tržištu. Nazovite nas i zatražite ponudu – bit ćete ugodno iznenađeni!

Kratke tanjurače

Lagana tanjurača posvećena je malim i srednjim farmama gdje su dostupni traktori male snage. Važna karakteristika stroja je kratka i niska konstrukcija. Tanjuraču razlikuju diskovi postavljeni na vibracijske opruge posvećene laganim i srednjim tlima. Stroj vrlo dobro kopira površinu polja i intenzivno miješa tlo s ostacima usjeva. Stroj je dostupan u širinama od 2,5m, 2,7m i 3m. Operativni element je disk promjera 510 mm ili 560 mm.

Gruberi - 3 reda

Obradivi gruber postavljen je na sustav ovjesa traktora s tri točke. U dva reda nalaze se kruti zupci pričvršćeni na okvir grubera koji režu i miješaju ostatke usjeva. Valjkasti raonik i valjak za žice omogućuju drobljenje i izravnavanje slojeva tla. Okvir grubera izrađen je pomoću oblika i ravnih šipki; međutim valjak za žice izrađen je od ravnih šipki ili cijevi s debelim zidovima. Stroj može biti opremljen spiralnom ili opružnom zaštitom. Jedinice za strnište nude se u četiri radne širine, 2,1 m, 2,6 m, 3,0 m i 3,9 m. Kao opciju, moguće je instalirati naknadno usjevnu sijačicu.

Podrivač

Višenamjenski podrivač za obradu tla kombinacija je alata za obradu tla bez oranja tla. Stroj je alternativa plugu. Zahvaljujući svojoj strukturi pruža fleksibilnost u dubini obrade od 5 cm do 25 cm. Širok spektar primjena uključuje plitku obradu strništa, intenzivno miješanje biljnih ostataka s tlom na srednjim dubinama i dublje rahljenje tla. To se postiže činjenicom da se koriste različiti raonici. Stroj osigurava stabilan rad na zadanoj dubini, temeljito miješanje ostataka usjeva i prozračivanje tla. Podrivač je dostupan u dvije zaštitne verzije: opružna greda ili opruga non-stop.

Sjetvospremač kratki

Kratki sjetvopremač dizajniran je za obradu sjemena. Koristi se za rahljenje gornjeg sloja tla, razbijanje i usitnjavanje grudica koricastog tla na terenu i zbijanje tla radi poboljšanja infiltracije vode. Jedinica je korisna posebno za usjeve kojima je potrebna ravna površina polja. Mala i kompaktna konstrukcija stroja dovodi do težišta u optimalnom položaju, što omogućava upotrebu čak i kod traktora manje nosivosti. Zahvaljujući svojoj maloj težini, ovi strojevi velike radne širine mogu se u traktoru spojiti na sustav točaka u tri točke

Sjetvospremač 2-4 redni

Sjetvospremač prijedlog je stroja namijenjenog predsjetvnoj obradi tla, koji zahvaljujući kompletnoj opremi udovoljava svim zahtjevima poljoprivrednika koji želi točno pripremiti polje za optimalan rast usjeva. Moderan je i isplativ alat koji omogućava uštedu novca potrebnog za pripremu tla prije sjetve. Jedinice opremljene spojnicom za sjetvu čine moćne setve za sjetvu. Strojevi su dostupni u montiranim i vučenim verzijama s izborom dodatne opreme. Svaki će poljoprivrednik pronaći rješenje koje odgovara njegovim potrebama.

Ovijači rolo bala

Stroj za zamatanje Z 559 postavljen je na sustav ovjesa s tri točke koji može omotati bale od 1000 kg. Stroj se kroz rupu pokreće hidrauličkim motorom traktora, omogućavajući polagani start i zaustavljanje rotacijskog okvira. Predlažemo dvije stacionarne verzije stroja za umotavanje, prvu s ulagačem folije od 500 mm, a drugu s univerzalnim uvlakačem koji omogućuje omotavanje s folijom od 500 mm i 750 mm. Vrijeme umotavanja je oko 2 minute uz minimalnu dvostruku količinu zamotavanja. Stroj za omatanje opremljen je elektroničkim brojačem omotača bala.

Vučeni valjak

Rolmako nudi 4 vrste valjaka za razne primjene. Cambridge je dizajniran za uzgoj -sjemena. Agresivniji Crosskill valjak je savršen za usitnjavanje grudica tla. Čelični prstenasti valjak može se koristiti kao dodatak uzgoju strništa. Campbell s druge strane učinkovito zbija preorano tlo. Korištenje valjka za obradu može se kombinirati s drugim strojevima (npr. Kultivatori, tanjurače) kako bi se smanjio broj prolaza. Svi radni elementi valjaka odliveni su od sferoidnog lijevanog željeza GGG50.

Kontaktiraj nas

Kontakt osoba:

Toni Ćurić

099 / 2974 – 212

toni.curic@agromens.com

×

Pozdrav!

Kako Vam možemo pomoći?

× Pozdrav!