ERMO ITALY

ERMO

Agromens d.o.o. ovlašteni je uvoznik ERMO strojeva za Hrvatsku i regiju.

Poljoprivredni strojevi ERMO jamče najvišu kvalitetu i najnoviju vrhunsku tehnologiju. U ponudi Agromens d.o.o. možete pronaći cjelokupnu ponudu ERMO strojeva.

Plugovi

Jednostruki i dvostruki plug

ERMO proizvodi udovoljavaju svim potrebama, kako na lagane zadatke koji se izvode s traktorima male snage (45ks), tako i na dubinske radove ili rovove koji se izvode traktorima (do 500ks) kako bi se ugradili novi vinogradi i voćnjaci.

Plug okretač

Dostupni u mehaničkoj ili hidrauličkoj izvedbi, ERMO montirani plugovi su snažni i učinkoviti. Izrađeni su tako da teže manje i smanjuju potrošnju te uvijek ispunjavaju očekivanja jer su građene od izuzetno otpornog čelika koji omogućuje izuzetan omjer čvrstoće i težine.

Polumontirani plugovi

Dostupni u kopnenoj verziji ili u brazdi s 4-9 radnih tijela s hidrauličkim ili mehaničkim podešavanjem radne širine, polu montirani plugovi mogu izvoditi najduže i najteže aktivnosti, iskorištavajući snagu traktora na najbolji mogući način.

Tanjurače

Ghibli

Za pripremu sjemena najbolja je opcija GHIBLI by ERMO – pristupačna, brza i jaka. Strojevi radne širine 2,5 m su fiksni, strojevi radne širine 4 m su i fiksni i sklopivi.

Hurricane

HURRICANE je najjači ERMO stroj za pripremu sjemena iz obitelji DMX. Dostupan je u izvedbi s 3 ili 4 radne širine i u pogonu s 5 ili 6 radnih širina.

Rastvarač tla Arrow

Stroj za rastvaranje tla ARROW izuzetno je svestran – može se koristiti i kao jedan uređaj, pričvršćen na podiznu ruku traktora, za razbijanje dubokog sloja tla i olakšavanje odvodnje vode, a također se kombinira s ostalim strojevima iz DMX serije

Podrivači

Levante

Podrivači ERMO posebno su pogodni za teške i dubinske radove. Okvir, izrađen od visokootpornih čelika, opremljen je zupčanicima Hardox 400, specifičnog dizajna koji omogućuje progresivno prodiranje uz malu apsorpciju snage.

Mistral

Dubinu rada moguće je podesiti s 5 na 30 cm s lakoćom i bez korištenja alata. Dostupni su s 2 ili 3 reda zubaca, sa sigurnosnim sustavom vijaka ili NO-STOP sustavom s oprugom za automatsko resetiranje, kako bi udovoljili svim potrebama.

Blader

Omogućava da zrak cirkulira u porama tla i olakšava odljev vode ispod površinskih slojeva, posebno u glinenom tlu.

Kontaktiraj nas

Kontakt osoba:

Toni Ćurić

099 / 2974 212

toni.curic@agromens.com