čakovec

tvornica stočne hrane

TSH – krmnih smjesa za perad, svinje, goveda, te za ostale male životinje (kunići, fazani, trčke, činčile, nojevi…).

Program hranidbe svinja

Program hranidbe svinja prilagođen je pojedinim životnim i proizvodnim fazama. Naše krmne smjese osiguravaju prasadi, rasplodnim i tovnim svinjama uravnoteženu opskrbu hranjivim tvarima što omogućuje iskorištavanje genetskokg potencijala, odličnu konverziju hrane i visoki dnevni prirast.

Program hranidbe goveda

Program hranidbe goveda prilagođen je pojedinim životnim i proizvodnim fazama. Krmne smjese osiguravaju životinjama uravnoteženu opskrbu hranjivim tvarima što je osnovni preduvjet za iskorištavanje genetskog potencijala, odličnu konverziju hrane i visoke rezultate proizvodnje.

Program hranidbe peradi

Program hranidbe peradi prilagođen je pojedinim životnim i proizvodnim fazama. Krmne smjese osiguravaju životinjama uravnoteženu opskrbu hranjivim tvarima što je osnovni preduvjet za iskorištavanje genetskog potencijala, odličnu konverziju hrane i visoke rezultate proizvodnje.

Program hranidbe kunića

Krmne smjese za kuniće prilagođene su specifično građenom probavnom sustavu kunića koji zahtjeva poseban pristup u kreiranju potpunih krmnih smjesa. Kombinacijom krmiva i dodataka postiže se uravnotežen odnos hranidbenih sastojaka te hranjivih i funkcionalnih tvari vrlo važnih za specifične fiziološke potrebe probave kunića.

Smjese za ovce i koze

Potpuna krmna smjesa za početnu hranidbu janjadi i jaradi. Namijenjena je za dopunu hranidbi MLIJEKOM ILI MLIJEČNOM ZAMJENICOM. Krmna smjesa sadrži mliječne komponente, termički je obrađena i strukturom je prilagođena mlađoj kategoriji životinja. Hranidba ovom krmnom smjesom omogućuje brzu prilagodbu mlade janjadi i jaradi na uzimanje krute hrane i pravilan razvoj probavnog sustava. Ponuditi janjadi i jaradi od 1. tjedna života do 8 tjedana starosti uz kvalitetno sijeno po volji i pitku vodu.

Obratite nam se s povjerenjem!

Kontaktirajte nas i primite besplatan savjet za najbolju primjesu potrebnu Vašoj stoki!

×

Pozdrav!

Kako Vam možemo pomoći?

× Pozdrav!