Kvalitetna ishrana životinja

INBERG

Širok asortiman proizvoda koji uključuju mješavine minerala i vitamina, mješavine proteina, zamjene za mlijeko, posebne pred startere i aditive. U ponudi imamo hranu za: svinjogojstvo, govedarstvo, peradarstvo i slično.

Svinjogojstvo

BigPig - vitaminsko - mineralni premiks za tovljenike

Premiks namijenjen pripremi hrane za tov svinja. Struktura premiksa je u mikrogranulama i bez prašine ( zbog navedene strukture mikročestice se u obliku prašine ne odvajaju prilikom ulijevanja premiksa u miješalicu i prilikom miješanja). Sastav proizvoda, osim vitamina i minerala, uključuje dodatke kako bi se izbjegla agresija kod svinja (pojava njege, kanibalizam).

BigPig PREMIUM - vitaminsko - mineralni premiks za tovljenike

Važna značajka proizvoda je da sadrži visoku koncentraciju aminokiselina (lizin, metionin i treonin) koje pružaju bolji rast, kao i bolju pretvorbu hrane (manja potrošnja hrane po kilogramu tova). Izvor kalcija dobiva se iz 3 oblika, od čega su 2 izvora kalcija u kiselinskom obliku. Kiseli oblici kalcija omogućuju bolju potrošnju i iskorištavanje hrane.

BigPig ULTRA - vitaminsko-mineralni premiks za tovljenike

Važna značajka proizvoda je da sadrži najveću moguću koncentraciju aminokiselina (lizin, metionin i treonin) koje se mogu uklopiti u tri posto premiksa. Ovim se sastavom postiže bolji rast i bolja konverzija hrane (potrošnja hrane po kilogramu tovnih dobitaka). Izvor kalcija dobiva se iz 3 oblika, od čega su 2 izvora kalcija u kiselinskom obliku. Kiseli oblici pružaju bolju potrošnju i iskorištavanje hrane.

SowMin - vitaminsko - mineralni premiks za tovljenike

Proizvod idealan za krmače u ranom supraspinatusu. Sadrži povećanu razinu aktivnih sastojaka koji omogućuju pravilan razvoj što većeg broja prasadi. Proizvod omogućuje dobro stanje krmače tijekom prašenja, što je izuzetno važno kako bi se izbjegli problemi tijekom prašenja. Jedno od glavnih svojstava proizvoda je prevencija bijelog proljeva kod odojka.

SowMin Lac - vitaminsko-mineralni premiks za krmače

SowMin Lac je proizvod namijenjen svinjama s visokim otporom i za vrijeme dojenja. Sadrži povećanu razinu aktivnih sastojaka, ali i aminokiseline koje omogućuju proizvodnju veće količine kvalitetnog svinjskog mlijeka. Proizvod omogućuje dobro zdravlje i imunitet krmača i prasadi, kao i brzi ulazak u novi proizvodni ciklus krmača (novo osjemenjivanje).

PIGOLINO - specijalizirani predstarter za prasad

Pigolino je predstarter u obliku mikropeleta. Sastoji se od isključivo termički obrađenih i ekstrudiranih žitarica. Izvor proteinskog dijela su lako probavljivi proteini (izolat soje i pšenice, proteini krumpira). Izuzetno važan izvor energije u proizvodu je velika količina laktoze (iz mliječnih komponenti). Proizvod sadrži aditive koji sprečavaju proljev, poput zakiseljavača, enzima i probiotika. Poseban dodatak proizvodu je laneno sjeme koje izuzetno pozitivno djeluje na sprečavanje proljeva kod odojka. Pigolino je poseban proizvod čija je funkcija priprema prasadi za odbijanje. Ako je probavni trakt prasadi dobro pripremljen (nakon što se razviju enzimi za probavu krute hrane), odbijanje prasadi moguće je bez proljeva, smrti i drugih problema. U suvremenom uzgoju svinja neophodna je upotreba kvalitetnih predstartera.

Pigi milk

Zamjena za mlijeko za prasad izrađena od mliječnih sirovina i lako probavljivih proteina soje. Kada se priprema hrana za prasad u fazi dojenja, odbića i uzgoja do 20 kg, potrebno je dodati mlijeko u prahu. U najranijim fazama života odojka, njihov je probavni trakt prilagođen probavi laktoze i drugih mliječnih sastojaka. U tim fazama razvoja laktoza je bitan sastojak hrane za prasad. Osim laktoze, izuzetno je važno da prasad ima lako probavljive proteine.

PIGIYOGURT - Dodatak ishrani prasadi

Dodatak prehrani za prasad pripremljen s toplom vodom. Proizvod sadrži lako probavljive proteine, masti, laktozu i druge hranjive sastojke koji se vrlo lako resorbiraju u malih prasadi. Proizvod također sadrži organske kiseline i aditive za zdraviju mikrofloru u probavnom traktu. Budući da su sve komponente proizvoda topljive u vodi, resorpcija hranjivih sastojaka mnogo je veća nego kod suhe hrane. Sastav sirovih materijala: sirutka u prahu, palmino ulje, laktoza, koncentrat sojinih proteina, izolat pšeničnih proteina, pšenični škrob, sojino ulje, premiks, organske kiseline.

PIGO 4 - vitaminsko - mineralni premiks za prasad

Premiks za prehranu prasadi s udjelom od 4% u gotovim smjesama. Sadrži visoku koncentraciju aminokiselina koje pružaju velike dnevne dobitke. Proizvod, osim što pruža velike korake, također naglašava prevenciju proljeva. Postoji rizik od proljeva tijekom cijele faze uzgoja prasadi. Stoga proizvod sadrži sastojke s aktivnim i pasivnim učincima na sprečavanje proljeva.

PIGO 10 - dopunska smjesa za prasad

Pigo 10 je poseban proizvod namijenjen prehrani odojka na bazi mliječnih sirovina. Sastoji se uglavnom od mliječnih komponenata: mlijeka u prahu i sirutke u prahu, zahvaljujući kojima sadrži visok postotak laktoze. Probavni trakt prasadi u ranim fazama prilagođen je probavi laktoze, ali nije dovoljno razvijen za probavu krutih hranjivih sastojaka. Zato je izvor energije iz laktoze izuzetno važan u ranim fazama prehrane prasadi. Sastav proizvoda uključuje lako probavljive proteine, aditive za sprječavanje proljeva, povećanje rasta i konverzije (aminokiseline, enzimi).

PIGO 25 - Dopunska smjesa za prasad

Specijalna dopunska smjesa za prasad nakon zalučenja. Miješa se sa žitaricama kako bi se dobila gotova smjesa. Proizvod je sastavljen od lakosvarljivih proteina (izolata soje i pšenice). Sadrži velike količine mliječnih sastojaka u prahu i lako svarljive energije (palmine masti, lecitina, sojinog ulja). U sastav proizvoda ulaze dodaci koji sprečavaju pojavu proljeva kao što su zakiseljivači, enzimi i probiotici.

govedarstvo

LactoMin 3

Vitaminsko-mineralni premiks za mliječne krave je osnova za izradu kvalitetnog obroka za mliječne krave. Sadrži velike doze minerala i vitamina koji osiguravaju dobro funkcioniranje metabolizma krave. Ako je metabolizam zdrav i funkcionira besprijekorno, proizvodnja mlijeka se povećava. Proizvod također sadrži kelirane (organski vezane) oblike minerala koji imaju izniman učinak na plodnost, ali i na proizvodnju mlijeka. Izuzetno ugodan miris i okus privlače krave da jedu veće količine koncentriranog i glomaznog obroka. Većim unosom hrane postiže se veća proizvodnja mlijeka.

LactoMin suhi

Vitaminsko-mineralni premiks za sušene krave – je posebno prilagođen potrebama krava u suši. Sadrži optimalnu ravnotežu minerala koja sprječava mnoge metaboličke bolesti (mliječna groznica i slično). Kako bi se izbjegli problemi tijekom telenja i u prvom razdoblju laktacije, krava treba biti dobro pripremljena prije telenja. Proizvod je u potpunosti prilagođen kravama tijekom razdoblja sušenja i njegovom se upotrebom izbjegavaju većina problema s teljenjem.

Incaps pro

Dodatak prehrani za preživače. Namijenjen je prehrani svih preživača, prvenstveno je isplativ za prehranu krava, a zatim za stoku, ovce i koze. Incaps pro je izvor dušika s usporenim otpuštanjem. Djeluje nježnim oslobađanjem dušika u buragu. Napravljen je od lako probavljivog dušika koji je presvučen posebnom membranom za sporo razlaganje koja se u buragu razgrađuje u vremenu od 2 do 10 sati i u tom razdoblju lako oslobađa dušik.

Inberg mlijeko

Zamjena za mlijeko teladi – je zamjena za mlijeko za telad izrađena od najkvalitetnijih mliječnih sirovina. Opći je trend u svim razvijenim zemljama da se telad hrani nadomjescima za mlijeko, dok se mlijeko koje bi tele pilo prodaje. Na taj se način postiže razlika u cijeni jer se mlijeko proizvodi od zamjene za mlijeko, otprilike dvostruko jeftinije od kravljeg. Također, tele koje je hranjeno zamjenom za mlijeko i pred-starterom puno je kvalitetnije od teleta koje je pilo isključivo kravlje mlijeko. Razlog tome je što tele, koje je pojelo zamjenu za mlijeko i pojelo predstarter, ima puno bolje pripremljeni burag. Burag je pripremljen za čvrstu hranu, a tele se tovi znatno naprednije od teleta koje je pilo samo kravlje mlijeko.

CALFOLINO

Musli za telad (od 10 dana starosti) – Tijekom uzgoja teladi izuzetno je važno da teladi uz zamjenu za mlijeko dobiju i kvalitetan pred-starter. Sastav predstartera za telad je važan, ali vrlo je važna i struktura čestica od kojih je izrađena. Calfolino je vrhunski proizvod za telad koji svojim sastavom jako podsjeća na musli. Izuzetno je važno da telad uzima hranu različitog oblika (mrlje, cjelovite žitarice, pelete). Takva struktura čestica potiče bolji razvoj buraga, što kasnije omogućuje mnogo bolje iskorištavanje hrane. Krave uzgojene kao telad s Calfolinom imaju puno bolji kapacitet za upotrebu hranjivih sastojaka jer je njihov probavni trakt bolje razvijen (veća iskorištenost hranjivih sastojaka). Također, telad uzgojena u ranoj dobi s Calfolinom ima puno bolju iskoristivost hranjivih sastojaka.

CalfoMin 4 - vitaminsko-mineralni premiks za telad

Premiks namijenjen pripremi gotove hrane za telad. Vrlo je važno da se prilikom pripremanja gotove hrane za telad žitarice melju veće. Kvalitetnim žitaricama s proizvodom Calfomin može se napraviti izuzetna hrana za telad. Proizvod sadrži dodatke za poboljšanje unosa hrane kao i sve potrebne minerale. U kombinaciji s nadomjeskom za mlijeko INBERG MILK postižu se iznimni rezultati u uzgoju teladi.

BigBull

Vitaminsko-mineralni premiks za telad – je premiks idealno prilagođen prehrambenim potrebama tovne stoke. Pruža sve potrebne minerale i vitamine za zdravu stoku. Sadrži visoku razinu minerala i vitamina neophodnih za veliki rast stoke. Sastav proizvoda, osim minerala i vitamina, uključuje dodatke koji poboljšavaju unos hrane. Što je veći unos hrane, to je veći dnevni prirast.

BigBull Premium

Vitaminsko-mineralni premiks za telad – vrhunski je premiks prilagođen prehrambenim potrebama tovne stoke. Pruža sve potrebne minerale i vitamine za zdravu stoku. Sadrži dodatke za regulaciju rada buraga, kao i visoku razinu minerala i vitamina potrebnih za veliki rast stoke. Uz minerale i vitamine, proizvod sadrži dodatke koji poboljšavaju unos hrane. Što je veći unos hrane, to je veći dnevni prirast.

peradarstvo

Pro Egg

Predstavlja vitaminsko-mineralnu predsmjesu koja se koristi u pripremi vrhunske hrane za koke nosilje u prostotku od 1.2%. Pored toga što obezbjeeđuje nisku konzumaciju, svojim aminokiselinskim i mineralnim sastavom utječe da kvalitet jaja bude na zavidnom nivou. Izdvojiti ćemo folnu kiselinu koja omogućuje bolje iskorištavanje kalcija i fosfora.

Big broiler 1.5

Proizvod namijenjen pripremi kvalitetne hrane za tov broilera u omjeru od 1.5% u periodu odgoja od 35-og dana pa do kraja tova. Svojim idealno izbalansiranim nutritivnim sastavom omogućuje kako velike priraste, tako i prevenciju uzgojnih bolesti koji se mogu javiti u ovom periodu odgoja. Neophodno ga je koristiti minimum 7 dana pred klanje zbog rezidua kokcidiostatika.

Big broiler 1.5 cocci

Vrhunski premix namijenjen pripremi kvalitetne hrane za tov broilera u omjeru od1.5% u periodu od početka tova pa sve do 35-og dana odgoja. Pored izuzetno izbalansirane vitaminsko-mineralne formule, u sebi sadrži još i pažljivo selektirani kokcidiostatik, kako bi kontrolisao pojavu ovog parazitskog oboljenja. Visok prirast i idealna konverzija hrane su glavne karakteristike koje u proizvodnji donosi ovoj premix.

Obratite nam se s povjerenjem!

Kontaktirajte nas i primite besplatan savjet za najbolju primjesu potrebnu Vašoj stoki!

×

Pozdrav!

Kako Vam možemo pomoći?

× Pozdrav!