as

Rolmako je jedan od najpoznatijih europskih proizvođača poljoprivrednih strojeva, od kojih Agromens d.o.o. uvozi slijedeće:

  • Kratke tanjurače – nošene i vučene
  • Sjetvospremači sa 2 ili 4 reda radnih organa
  • Gruber – kultivatori sa 2 ili 3 reda radnih organa
  • Podrivači za dubinsku obradu tla
  • Ovijači rolo bala – vučeni i nošeni

Agromens kao ovlašteni uvoznik, distributer i serviser osigurava kvalitetan servis i brzu isporuku originalnih rezervnih dijelova za sve Rolmako strojeve.

 

Rolmako strojeve u cijeloj Europi koriste profesionalni poljoprivrednici, nadaleko su poznati po kvaliteti i inovativnosti, a podrazumijeva se da zadovoljavaju najstrože standarde. Najvažnije je da su se cijenom prilagodili našem tržištu. Nazovite nas i zatražite ponudu – bit ćete ugodno iznenađeni!

KRATKE TANJURAČE:

Lagana tanjurača posvećena je malim i srednjim farmama gdje su dostupni traktori male snage. Važna karakteristika stroja je kratka i niska konstrukcija. Tanjuraču razlikuju diskovi postavljeni na vibracijske opruge posvećene laganim i srednjim tlima. Stroj vrlo dobro kopira površinu polja i intenzivno miješa tlo s ostacima usjeva. Stroj je dostupan u širinama od 2,5m, 2,7m i 3m. Operativni element je disk promjera 510 mm ili 560 mm.

GRUBERI 3 reda

Obradivi gruber postavljen je na sustav ovjesa traktora s tri točke. U dva reda nalaze se kruti zupci pričvršćeni na okvir grubera koji režu i miješaju ostatke usjeva. Valjkasti raonik i valjak za žice omogućuju drobljenje i izravnavanje slojeva tla. Okvir grubera izrađen je pomoću oblika i ravnih šipki; međutim valjak za žice izrađen je od ravnih šipki ili cijevi s debelim zidovima. Stroj može biti opremljen spiralnom ili opružnom zaštitom. Jedinice za strnište nude se u četiri radne širine, 2,1 m, 2,6 m, 3,0 m i 3,9 m. Kao opciju, moguće je instalirati naknadno usjevnu sijačicu.

PODRIVAČ:

Višenamjenski podrivač za obradu tla kombinacija je alata za obradu tla bez oranja tla. Stroj je alternativa plugu. Zahvaljujući svojoj strukturi pruža fleksibilnost u dubini obrade od 5 cm do 25 cm. Širok spektar primjena uključuje plitku obradu strništa, intenzivno miješanje biljnih ostataka s tlom na srednjim dubinama i dublje rahljenje tla. To se postiže činjenicom da se koriste različiti raonici. Stroj osigurava stabilan rad na zadanoj dubini, temeljito miješanje ostataka usjeva i prozračivanje tla. Podrivač je dostupan u dvije zaštitne verzije: opružna greda ili opruga non-stop.

SJETVOSPREMAČ 2-4 redni:

-Sjetvospremač prijedlog je stroja namijenjenog predsjetvnoj obradi tla, koji zahvaljujući kompletnoj opremi udovoljava svim zahtjevima poljoprivrednika koji želi točno pripremiti polje za optimalan rast usjeva. Moderan je i isplativ alat koji omogućava uštedu novca potrebnog za pripremu tla prije sjetve. Jedinice opremljene spojnicom za sjetvu čine moćne setve za sjetvu. Strojevi su dostupni u montiranim i vučenim verzijama s izborom dodatne opreme. Svaki će poljoprivrednik pronaći rješenje koje odgovara njegovim potrebama.

SJETVOSPREMAČ KRATKI:

-Kratki sjetvopremač dizajniran je za obradu sjemena. Koristi se za rahljenje gornjeg sloja tla, razbijanje i usitnjavanje grudica koricastog tla na terenu i zbijanje tla radi poboljšanja infiltracije vode. Jedinica je korisna posebno za usjeve kojima je potrebna ravna površina polja. Mala i kompaktna konstrukcija stroja dovodi do težišta u optimalnom položaju, što omogućava upotrebu čak i kod traktora manje nosivosti. Zahvaljujući svojoj maloj težini, ovi strojevi velike radne širine mogu se u traktoru spojiti na sustav točaka u tri točke

OVIJAČI ROLO BALA:

Stroj za zamatanje Z 559 postavljen je na sustav ovjesa s tri točke koji može omotati bale od 1000 kg. Stroj se kroz rupu pokreće hidrauličkim motorom traktora, omogućavajući polagani start i zaustavljanje rotacijskog okvira. Predlažemo dvije stacionarne verzije stroja za umotavanje, prvu s ulagačem folije od 500 mm, a drugu s univerzalnim uvlakačem koji omogućuje omotavanje s folijom od 500 mm i 750 mm. Vrijeme umotavanja je oko 2 minute uz minimalnu dvostruku količinu zamotavanja. Stroj za omatanje opremljen je elektroničkim brojačem omotača bala.

VUČENI VALJak:

Rolmako nudi 4 vrste valjaka za razne primjene. Cambridge je dizajniran za uzgoj -sjemena. Agresivniji Crosskill valjak je savršen za usitnjavanje grudica tla. Čelični prstenasti valjak može se koristiti kao dodatak uzgoju strništa. Campbell s druge strane učinkovito zbija preorano tlo. Korištenje valjka za obradu može se kombinirati s drugim strojevima (npr. Kultivatori, tanjurače) kako bi se smanjio broj prolaza. Svi radni elementi valjaka odliveni su od sferoidnog lijevanog željeza GGG50.

 

[ X ]

HEJ, NAZOVI TONIJA ZA VIŠE INFORMACIJA: 099/2974-212

 

KONTAKT OSOBA:

Toni Ćurić 099/2974-212

toni.curic@agromens.com

5 + 0 =
Provjera dali ste robot ili osoba